Bosveld Biltong & DroëWors

Met één hap (weer terug) in Zuid-Afrika met Bosveld Biltong & DroëWors!

Bosveld Biltong wordt met zorg en geduld ambachtelijk geproduceerd zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder e-nummers. Puur en eerlijk dus!

Het vlees dat gebruikt wordt voor Bosveld Biltong is afkomstig van de bovenbil of platte bil van een rund. Het woord tong staat voor de vorm waarin het vlees gesneden wordt. Het vlees is 40 tot 50 cm lang en met een dikte van 3 mm. In Zuid-Afrika wordt Biltong overigens gemaakt van verschillende vleessoorten, waaronder rundvlees, koedoevlees of struisvogelvlees. Onze Bosveld Biltong is alleen gemaakt van het allerlekkerste Nederlandse rundvlees. Het zijn destijds de Nederlanders in Zuid-Afrika geweest die deze naam aan dit product gegeven hebben.

Bosveld Biltong is de ideale snack na het sporten, met een hoog gehalte eiwitten/proteïnes voor herstel van spieren
Eiwitten zijn de bouwstenen van de spieren. Voor een goed herstel van de spieren na een intensieve workout hebben deze extra eiwitten nodig. Bosveld Biltong bevat per 50 gram vlees (inhoud verpakking) ruim 23 gram eiwitten, ook wel proteïnes genoemd. De ideale hoeveelheid eiwitten voor je post-workout snack naast de reguliere eiwitten die je uit de dagelijkse voeding haalt. Bosveld Biltong is eenvoudig mee te nemen en te consumeren.

Bosveld Biltong en DroëWors zijn verkrijgbaar bij foodspecialiteitenwinkels, slagerijen, een aantal zelfstandige supermarkten en in onze webshop met kortingen tot ruim 20%!